Gyula vezető hír

A Gyulai Járás vezetője letette az esküt

A Gyulai Járás vezetője letette az esküt
2013. januárjától Dr. Lukácsi Krisztina Irén vezeti a gyulai járást, amelyhez Elek, Gyula, Kétegyháza, Lőkösháza tartozik.

Esküt tettek az alaptörvényre a járási hivatalok vezetői Budapesten a Millenárison. A munkájukat januárban megkezdő járási hivatalok elsősorban okmányirodai feladatokat, a gyermekvédelmi és gyámügyeket, valamint egyes szociális, környezetvédelmi, természetvédelmi igazgatási ügyek intézését veszik át a településektől.


járások

Magyarország járási rendszere 2013. január 1-tőlDr. Lukácsi Krisztina Irén 1970-ben született Békéscsabán. 1995-ben végzett a Haynal Imre Egészségtudományi Főiskolai Karon, majd 2001-ben a Szegedi Tudományegyetem Jogi és Igazgatási Karán jogászként. 1988-tól 1999-ig egészségügyi szakoktató a békéscsabai Réthy Pál Kórházban. 1999 és 2001 között hivatásos gyám, majd a Békés Megyei Egészségbiztosítási Pénztárnál jogi előadó volt 6 évig. 2008-ban a Békés Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatánál osztályvezető lett, majd 2011-ben a Békés Megyei Kormányhivatal szakigazgatási szervének vezetője, 2012. februártól a Békés Megyei Intézményfenntartó Központ központvezető-helyetteseként dolgozott.


MCOnet