Gyula vezető hír

Felújították a tornaszobát a Pánczél Imre Tagintézményben

Felújították a tornaszobát a Pánczél Imre Tagintézményben

Az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézmény tornaszobája már 2014 óta használhatatlan volt a beázások miatt, végül Balogh Lajos és Lányi István karolta fel az ügyet, amiből médiahír vált. Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkárhoz is eljutott a hír, akinek segítségével megérkezett a pénzügyi forrás is a felújításra.

Az ünnepélyes átadáson jelen volt Alt Norbert alpolgármester, Balogh Lajos önkormányzati képviselő, Szabó Éva, az Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola gyulai Pánczél Imre Tagintézményének vezetője és Lányi István, az Esély Pedagógiai Központ Pánczél Imre Tagintézmény szülői munkaközösségének elnöke.

 

Alt Norbert, Gyula város alpolgármestere - forrás: gyulaihirlap.hu

Alt Norbert, Gyula város alpolgármestere

 

Alt Norbert beszédében kiemelte, hogy a tornaszoba felújításának ügye megmutatja, hogy milyen erős a helyi közösség, hiszen ha Balogh Lajos és Lányi István nem karolja fel az ügyet, nem jut el a megfelelő személyig, így a probléma továbbra is megoldatlan lenne. Leszögezte, hogy a városvezetés felelősséget érez az intézményért, így már több felújítási munkálat valósulhatott meg.

 

/T.D.