Gyula vezető hír

Intézményfelújítás Gyulán

Intézményfelújítás Gyulán

Felújították a Gyulai Implom József Általános Iskola 5. számú tagintézményéhez tartozó tornatermet és a Béke sugárúti óvoda tetőszerkezetét.

A tornaterem korszerűsítése az országos tornaterem-felújítási program keretében valósult meg bruttó 61 millió 607 ezer forintból. A felújítás érintette a sportöltözőt és az udvari futópályát is. A munkálatok során hőszigetelték az épületet, kicserélték a régi nyílászárókat, felújították a sportpadlót, valamint új burkolatot kapott az öltöző és a szertárak. A gyulai „Lila” iskola sportiskolaként nagy hangsúlyt fektet az élsportolók kinevelésére.

 

Intézményfelújítás Gyulán

A gyulai önkormányzat minden évben külön forrást biztosít a szociális és nevelési intézmények felújítására és karbantartására

 

A Béke sugárúti óvoda felújítását Gyula Város Önkormányzatának költségvetéséből finanszírozták. Az összegből megújult az udvar felőli részénél található terasz, valamint egy faszerkezetes bádogtetőt is felé szereltek. Az önkormányzat minden évben külön forrást biztosít a szociális és nevelési intézmények felújítására és karbantartására, 2017-ben ez 50 millió forint volt.

 

/T.D.