Gyula

A Gyulahús Kft. legújabb elismerése

A Gyulahús Kft. legújabb elismerése

Idén 66 vállalat vehette át a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat, köztük volt a Gyulahús Kft. is.

A Gyulahús Kft. folytatja az évszázados múltra visszatekintő gyulai húsipar tevékenységét. A cég Magyarország egyik legrégebbi gyökerekkel bíró húsipari vállalatának szellemében gyártja továbbra is termékeit.

„A Gyulahús Kft. és jogelődje immár 7. alkalommal vehette át – első ízben a Royal Hunting Kft-vel közösen – a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet – mondta el az Élelmiszer Online-nak Daka Zsolt, a Gyulahús Kft. ügyvezető igazgatója.

– A Gyulahús Kft. 2013-ban is több elismerésben is részesült. A Magyar Termék Nagydíj nagy múltú grémiuma előtt az utóbbi években hatszor sikerült elhoznunk a Trófeát. Szárazáru termékeink–  kolbász és szalámi – gyártásában is többször bizonyítottunk, melyek közül a Gyulai Kolbász 2013-ban a Hungarikumok Gyűjteményébe is bekerült. A Gyulahús Kft. mindig is nyitott volt az új ötletekre, elképzelésekre, ízekre, így örömmel fogadtuk a Royal Hunting Kft. megkeresését 2013 tavaszán.

 

Gyulahús, Magyar Termék Díj, magyar érték

 

A Gyulahús Kft. új brandje, a GYULAI-ROYAL Szarvas termékcsalád, melynek tagjai: a Gyulai-Royal Szarvaskolbász csípős, csemege, valamint a Gyulai-Royal Szarvasszalámi

 

 

Termékfejlesztési filozófiánk és küldetésünk továbbra is az egészséges, inkább technológiákkal biztosított, nem adalékokkal gyártott termékek fejlesztése és piaci bevezetése. Ebbe a koncepcióba különösen illeszkedett a Royal Hunting Kft. vezetésének ötlete, amely alapján megszületett a Gyulahús Kft. új brandje, a GYULAI-ROYAL Szarvas termékcsalád, melynek tagjai: a Gyulai-Royal Szarvaskolbász csípős, csemege, valamint a Gyulai-Royal Szarvasszalámi csípős és csemege ízesítésben, többféle kiszerelésben. E termékek gyártása is az eredeti szárazáru üzemben történik, igazi bükkfával, igazi füstön füstöljük, igazi érlelőben szárítjuk termékeinket, bármilyen alapanyagból készül is az” – mondta el az Élelmiszer Online-nak Daka Zsolt.

 

-csa-