Gyula vezető hír

A minél nagyobb arányú győzelem az egész ország érdeke - interjú dr.Kovács Józseffel

A minél nagyobb arányú győzelem az egész ország érdeke - interjú dr.Kovács Józseffel
Dr. Kovács József, a Fidesz Békés megye 2.sz. választókerületében egyéni országgyűlési képviselőjelöltként elsöprő győzelmet aratott, erről kérdeztük.
- Hogyan értékelné a saját választókörzetének eredményeit?
- A Békés megyei 2.számú választókerületben három jelölt indult, a Fidesz, az MSZP és a Jobbik színeiben és ebben a sorrendben is végeztek az első fordulóban, amelyet sikerült megnyernem több mint 58%-kal Fidesz-KDNP indulóként. Nagyon köszönjük a támogatást, hiszen Gyulán és a többi 10 településen is sikerült győznöm egyéniben április 11-én. Külön nagy öröm, hogy Gyuláról a választókerületi elnök és kampányfőnök, Gajda Róbert személyében listás befutónk is van, így dupla erővel tudjuk ezt a választókerületet képviselni.

Kovács József

A saját jövőnkön keresztül az ország jövőjét is tudjuk befolyásolni - dr.Kovács József


- Ön szerint minek köszönhető ez?
- Nagyon köszönjük minden választópolgárnak, aki elment szavazni, és ránk adta le voksát! Sok munkával telt az elmúlt időszak, de megérte. A kampánynak véleményem szerint két nagyon fontos eleme volt. A kopogtató cédulák gyűjtése, valamint a hírlevelek eljuttatása a szavazókhoz nagyon jól sikerült, és ez meghatározta a párt redményeit helyi szinten.

Dr. Kovács József

Dr.Kovács József: "A minél nagyobb arányú győzelem az egész ország érdeke"


- Mit vár az új kormánytól, az új Parlamenttől?
- A Fidesz többsége országosan már az első fordulóban előrevetíti az árnyékát egy olyan parlamenti munkának, ami a kampányhoz hasonlóan szintén nagyon sok munkával fog járni. De minél nagyobb arányú a felhatalmazás, annál nagyobb lépésben lehet előre haladni.Egy fontos tévhitet egyébként el kellene oszlatni, nevezetesen azt, hogy a nagy arányú felhatalmazással egy egyedi hegemóniára törekszünk. Ez nem felel meg a valóságnak, hiszen azt tudni kell, hogy a jelölő pártok között is kettő van, a Fidesz és a KDNP, valamint van 6 nagyon fontos szövetségesünk, tehát ha úgy tetszik, legalább 8 pilléren nyugszik ez a munka.Fontos azt is tudni, hogy a minél nagyobb arányú győzelem nem a pártnak és szövetségeseinek az érdeke, hanem az ország egészének az érdeke!

Dr. Kovács József

"Folytatjuk ugyanazt, amit eddig tettünk, megfelelő alázattal"- dr.Kovács József


- Hogyan fog telni az elkövetkezendő két hét?
- Nyilvánvalóan mi most nem a választás végeredményével foglalkozunk, hanem azzal, hogy akik még a második fordulóban indulnak a képviselőségért, azokat a jelölteket most minden erőnkkel támogassuk, azzal a széndékkal, hogy minél nagyobb arányú legyen a győzelem. Folytatjuk ugyanazt, amit eddig tettünk, megfelelő alázattal, szembesítéssel, negatívumokat nem beleépítve a kampány folytatásába és reméljük, hogy egy olyan erős szövetség fogja a magyar Parlament alapját  képezni, amivel megoldásokat fogunk találni az ország sorsának a jobbra fordítására. Az emberek ezt várják, és erre véleményem szerint is nagyon nagy szükség van.

MCOnet-Kovács Tünde

További hírek:
Gyula Online