Gyula

A Víz Világnapjáról a Vizek városában is megemlékeznek

A Víz Világnapjáról a Vizek városában is megemlékeznek

A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság minden évben nagyszabású rendezvénysorozattal  készül a Víz Világnapjára. Nincs ez másként 2015-ben sem!


Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét nagyszabású rendezvénysorozattal készült a szervezet a Víz Világnapjára, ezért március 20-án 10.00 és 15.00 óra között, immár hatodik alkalommal tartottak a székházuk előtt – Gyula város ifjúsága és az érdeklődők számára – szabadtéri programot, majd 16.00 órától fotókiállítás nyílt a Tájvízházban. Március 21-én 18.00 órától különleges irodalmi estre invitálják az érdeklődőket, március 22-én pedig rajtol az Országos Gátőrfutás gyulai helyszínén megrendezett futóverseny - írja a Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság.

 

Gyula, Víz világnapja, rendezvény

 

A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság minden évben nagyszabású rendezvénysorozattal  készül a Víz Világnapjára
A mai program során a Bodoki-szökőkútnál felállított színpadon ünnepi műsor várta a megjelenteket, elsőként Bak Sándor igazgató mondott köszöntőt a Víz Világnapja alkalmából, ezután Gyula Város Egyesített Óvodája Tagintézménye Béke Sugárúti Óvoda Csöppen, csurog, elered című – zenés gyermekműsora, majd Gyula Város Egyesített Óvodája Tagintézménye Törökzugi óvoda Vidám tavaszi ritmusok című zenés ünnepi műsora következett, a folytatásban egy interaktív gyermekműsort, Pepe Manó bőröndmeséit láthatták a gyerekek.

 

-kt-