Gyula vezető hír

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét színvonalas rendezvénynek tartom - interjú Gajda Róberttel

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét színvonalas rendezvénynek tartom - interjú Gajda Róberttel
Gajda Róbertet, Gyula alpolgármesterét, a Fidesz országgyűlési képviselőjét a múlt héten  megrendezésre került XI. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádéról kérdeztük.

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

XI.alkalommal rendezték meg a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét


- Úgy tudjuk, Ön is részt vett a 2011-es Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén. Ez volt az első alkalom, vagy lelkes híve a rendezvénynek?

Gajda Róbert,

- Többször volt alkalmam részt venni a Csabai Sörfesztiválon és Csülökparádén, színvonalas rendezvénynek tartom, érdekes programokkal, ahol az összes korosztályra gondolnak, igazi családi rendezvény. Személyesen is jó barátságot ápolok a szervezőkkel és ez is motivál, hogy részt vegyek a rendezvényen. Erőt és kitartást kívánok nekik a sikeres folytatáshoz!

- Hogyan érezte magát?
- Alapvetően társasági ember vagyok, olyan, aki szeret kötetlenül kikapcsolódni. a rendezvény ezt számomra biztosította, ezért nagyon jól éreztem magam.

- Milyen hatással van ez a hagyományosnak mondható fesztivál a térség (pl.Gyula) turizmusára?
- Ezek a rendezvények bizonyos szempontból motorjai a turizmusnak a megyében. Szerencse, hogy vannak emberek, akik a programok szervezését felvállalják, így vonzóvá téve a megyét. Ennek a haszna a turizmus összes szereplőjénél lecsapódik, legyen az szolgáltató vagy akár az önkormányzatok. Fontos, hogy az itt található értékek megismerésre kerüljenek, amit az ilyen jellegű rendezvények lehetővé tesznek. Én ezúton is szeretnék gratulálni a szervezőknek!

MCOnet-Kovács Tünde