Gyula

Gyulán is várja az ombudsman a panaszosokat

Gyulán is várja az ombudsman a panaszosokat
Dr. Székely László, az alapvető jogok biztosa hamarosan munkalátogatást tesz Békés megyében. 2014. május 20-án (kedden) Gyulára érkezik, és hivatalos programja mellett dr. Görgényi Ernő polgármesterrel közös sajtótájékoztatót tartanak a Városházán.

Alapvető Jogok Biztosának Hivatala,


Dr. Székely Lászlót a látogatásra elkíséri dr. Szalayné dr. Sándor Erzsébet a Magyarországon élő nemzetiségek érdekeinek védelmét és dr. Szabó Marcel a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét ellátó helyettes ombudsman.


A megye nagyobb településeinek polgármesteri hivatalában 2014. április 11. - május 5. között panaszládákat helyeztek ki, ezekben gyűjtötték a leveleket, amelyeket a polgárok az ombudsmannak szántak. A beadványokat az ombudsman kivizsgálta. A Biztos munkatársai május 19-én Békéscsabán, 20-án Gyulán személyesen is találkoznak azokkal levélíró panaszosokkal, akiknek az ügye ezt indokolja, szükségessé teszi.


Gyulán május 20-án, kedden a Polgármesteri Hivatal (5700 Gyula, Petőfi tér 3.) 12-es munkaszobájában 9.00-11.00 óra között várják a panaszosokat az ombudsman munkatársai.


-tk-