Gyula vezető hír

Interjú Dr. Kovács Józseffel (Fidesz) az egészségügyről (3. rész)

Interjú Dr. Kovács Józseffel (Fidesz) az egészségügyről (3. rész)
Interjú Dr. Kovács Józseffel, a Fidesz országgyűlési képviselőjével a parlamenti munkáról 2010. június 22-én.
Dr.Kovács József eddigi tapasztalatait összegezte kollégánknak. Elmondta, rendkívül szép, patetikus és felemelő munka, hiszen az ország érdekében dolgozik. A mögötte álló pár hét is már komoly munkával telt el, számtalan parlamenti ülésnap és bizottsági ülés van a képviselők háta mögött.Interjú Dr. Kovács Józseffel (Fidesz) a parlamenti munkáról 2010. június 23-án (3. rész)

Sok-sok törvényt és rendelkezést meg kellett hozni, amelyek az elmúlt 8 évben várattak magukra. Sok olyan teendő is volt, amelyben sürgősen lépni kellett, és az élet majd később igazodik csak ezekhez a döntésekhez, ezért érdekes kihívás volt.

Kovács József

Dr.Kovács József, a Fidesz országgyűlési képviselőjeDr.Kovács József szerint a parlamenti, képviselőjázi munkát nem igazán tudták ennyi idő alatt szilárd alapokra helyezni, rögtön bedobták őket a mélyvízbe. Tehát még tanulják ezt a rendkívül szép munkát, és remélik, hogy azoka a döntések, amelyeket hoznak, felelősségteljesek lesznek és az ország érdekeit szolgálják a közeljövőben és a későbbiekben is.

ba, -kt-

További hírek:
Gyula Online